sunnuntai 12. elokuuta 2012

Bohemian Style


http://www.e-magdeco.com/2012/03/le-souffle-d-inecha.html#

http://ablindpash.blogspot.fi/2011/09/bloomsbury.html


http://www.apartmenttherapy.com/inspiration-a-s-155782

3 kommenttia:

 1. Sinulla on mielettömät kuvavarastot! Nojatuoli kirjahyllyn edessä on näistä eniten mieluinen, ihanat värit!

  VastaaPoista
 2. Oi Johanna! Pinterest on taikasana varastoihini. Olen siellä sellainen himo pinnaaja, keräilijä luonne kun olen niin se sopii minulle erinomaisesti. Tuo mieluin kuvasi on Sussexista Charleston Housesta ja Kaffe Fassett kuvasi siellä yhden neulemallikirjansa kuvat (Kauneimmat neuleet, photo Sheila Rock), minulla on tuo kirja ja eniten tykästyin siinä kirjassa, itse taloon en niinkään neulemalleihin. Muistin ko. talon kun tuo kuva tuli pinteresssi vastaani.

  VastaaPoista
 3. Okei! Avasin itselleni kanssa Pinterestin joku aika sitten, mutta ei siellä vielä montaakaan sataa kuvaa ole, pikkuhiljaa sitten kertyy. Hauska se ideana kyllä on, että voi lättästä heti sinne jutut muistiin kun näkee. Ennen veivasin niitä koneen muistiin ja sielläpähän ne sitten jossain Illustraattorin uumenissa ovat!
  Kaffe Fassetit ovat ihania, joskus aika hirmu kauan sitten Helsingissä oli näyttely ja kävin sen katsomassa. Sitten piti rykästä ihan oma Kaffe Fassett- villapaitakin. Ihme ja kumma se on elossa vieläkin, vaikka käytin siihen kaikki jämälangat jotka olivat värien lisäksi myös sekalaatua.

  VastaaPoista